در صورت ازدواج مجدد زوجه آیا پدر میتواند حضانت را از زوجه بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۵ #11907505

با سلام خدمت وکلای محترم
اگر بعد از طلاق حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه با زوجه باشد در صورت ازدواج مجدد زوجه آیا پدر میتواند حضانت را از زوجه بگیرد . ازدواج ‌مجدد زوجه گناه محسوب میشود که حضانت فرزند از او سلب میشود ؟ حتی اگر زندگی کاملا مرفه و آرامی فرزند داشته باشد و خودش بخواهد پیش مادر زندگی کند ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر ازدواج زوجه گناه نمیباشد
قانون صرفا صلاح طفل را در نظر میگیرد نه صلاح والدین را.
پدر میتواند بعد از ازدواج زوجه حضانت طفل از از او بگیرد مگر اینکه حضانت دایمی و بلاعزل داده باشد

سلام
بر طبق ماده۱۱۷۰ قانون مدنی اگر مادر در زمانی که حضانت طفل با او است ازدواج نماید خواه فرزند دختر باشد یا پسر حضانت از او به تقاضای شوهر سلب می شود. در این راستا زوج می تواند با تقدیم دادخواست سلب حضانت فرزند مشترک را از مادر پس بگیرد و حضانت را از او سلب نماید. بدیهی است که مادر حق ملاقات فرزند را دارد.