سفته هایی که مال پدر مرحومم بوده من میتونم بعد از گذشت ۱۸ سال شکایت کنم و نقدشون کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #11861373

با سلام من ۸ عدد سفته از سال ۱۳۸۰ به مبلغ ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومن دارم که البته مال بدهکارهای پدر مرحومم بوده آیا پس از گذشت ۱۸سال من میتوانم شکایت کنم و البته تمامی سفته ها فقط امضا و اثر انگشت داره تاریخ نداره لطفا راهنماییم کنید.آگه میشه زودتر بهم بگین چکار کنم

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله
ماده ۳۱۹ قانون تجارت “اگر وجه برات یا فته طلب (یعنی سفته) یا چک را نتوان بواسته حصول مرور زمان پنج ساله مطالبه کرد، دارنده برات یا فته طلب (سفته) یا چک می تواند تا حصول مرور زمان اموال منقول وجه آن را از کسی که به ضرر او استفاده بلاجهت کرده است مطالبه نماید
ولی طبق قانون اموال منقول

با سلام به لحاظ حقوقی بدهی شامل مرور زمان میگردد لذا شما می توانید افکت های فوق را اقدام نمایید