چگونه اقدام به دفاع از اتهام انتسابی مبنی بر ضرب و جرح، نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۴ #11831845

با سلام
چند ماه پیش شخصی به بهانه قرار دادن شیئی به عنوان امانت به درب مغازه من مراجعه کرد، وقتی با مخالفت من روبرو شد شروع کرد به توهین و فحاشی، همین هنگام شخص دیگری هم به او اضافه شد و دو نفری به ناحق و به عمد ضمن فحاشی ضرباتی به سر و صورتم زدند و در آخر با سنگ مرا از ناحیه پا مورد اصابت قرار دادند، و در آخر با رسیدن همسایگان نجات یافتم ( فیلم دوربین مدار بسته حدود ۸۰% وقایع را نشان میدهد و موجود است ) هر دو طرف از یکدیگر شکایت کردیم و یکی از ضاربین مدعی است که من مچ دستش را شکسته ام و دستش را عمل کرده و حتی بعد از عمل از پزشک قانونی نامه گرفته است، در صورتی که من دستش را نشکسته ام و حتی موقعی که میرفت دستش سالم بود و تقاضای دریافت دیه دارد، و حتی یک شاهد معرفی کرده که قلابی است و در محل حضور نداشته، درصورتیکه من دو شاهد معرفی کرده ام که چهره شان در فیلم مشخص است، الانم ابلاغیه آمده دفاع از اتهام انتسابی مبنی بر ضرب و جرح،
با این توضیحات سؤالم اینه که چجوری ثابت کنم که شاهد ایشان قلابی و دروغ است؟
و من مچ دستشان را نشکسته ام و همچنین به نظرتون چند درصد احتمال داره محکوم به پرداخت دیه بشوم؟
(ضمن اینکه ایشان مدعی است من با مشت او را زده ام و در حین افتادن دستش زیرش مانده و شکسته، درصورتی که در فیلم مذکور چنین نیست )
با تشکر فراوان و عذرخواهی بابت طولانی شدن سؤال.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما شهود شاکی را جرح نموده و فیلم درگیری و شهود خود را برای اثبات ادعای خود به شعبه ببرید

جرح شهود نمایید که بایستی در این خصوص توضیحاتی را دریافت نمایید

تشخیص اینکه شاهدطرف قلابی است یانه با مقام‌قضایی است

سلام

توصیه می شود شکواییه متقابل مطرح و به شهود و تحقیقات محلی از همسایگان استناد کنید.

هر کدام برای اثبات ادعاهای خود بایستی ادله معتبر داشته باشید

با شهادت شهود معارض و همچنین فیلم موجود و انکار از طرف شما و طرح این مساله که حضور شاهد در فیلم وجود ندارد از خود دفاع کنید.