اگر در دادگاه حاضر نشوم؛ چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۱ #11824289

سلام برای من ابلاغیه اومده که
نوع علت حضور: دفاع از اتهام انتسابی
متن ابلاغیه: مهلت حضور ۵ روز
نوع علت حضور: دفاع از اتهام انتسابی مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع بوسیله کارت بازرگانی
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام، در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
عدم حضور جلب است.
در صورتی که من در سال ۹۳ کارمند دفتر بازرگانی بودم و از صاحب کارت فقط وکالت انجام امور اداری رو داشتم که مثلا برم استعلامی بگیرم یا چیزی (برای همه اعضای اون دفتر بازرگانی این پیام اومده اونایی که توی وکالت نامه بودن) ایران هم نبودم از سال ۹۵ الان اومدم و با این پیام ها روبرو شدم
دادگاه سمنان هست و من شهرستان دیگه ای هستم بخاطر کرونا هم میترسم برم.
باید چیکار کنم. چون باید از کشور خارج بشم کارم و زندگیم الان خارج از ایرانه و بدلیل کرونا نمیشه رفت

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت عدم حضور ممکن است با محکومیت غیابی مواجه شوید .

با سلام در صورت عدم حضور ممکن است با محکومیت غیابی مواجه شوید و باز مجبور به حضور خواهید شد.یا وکیل معرفی کنید یا مجبور به حضور هستید

سلام
بهتر است به همراه وکیل در دادگاه حضور پیدا کرده و از اتهامات انتسابی دفاع نمایید!

با سلام
هر چند میتوانید طی لایحه ای از خود دفاع و رفع اتها نمایید
اما بهترین راه حضور مستقیم و دفاع از اتهامات انتسابی میباشد

در صورت عدم حضور در دادگاه تبعا امکان دفاع از جرائم انتسابی را نخواهید داشت و قطعا حکم بر محکومیت شما صادر خواهد شد . همچنین احتمال ممنوع الخروج نمودن شما نیز وجود دارد .