آیا راهی برای باز پس گیری زمین مذکور وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۹ #11752174

با سلام
من قطعه زمین زارعی در حاشیه روستا دارم که مدتی است به حال خود رها نموده و روی آن فعالیتی انجام نمیدادم تا چند سال پیش که اقدام‌به تسطیح آن کردم که ازطرف منابع طبیعی جلوی کارگرفته شد و علیرغم شهادت ساکنین روستا وگواه دهیار واعضای شورای اسلامی روستا متاسفانه دادگاه به نفع منابع طبیعی رای صادر کرد باتوجه به اینکه الان این زمین در طرح هادی جدید در محدوده بافت روستا قرار گرفته چگونه میتوانم رآی صادره را بشکنم و آیا راهی برای باز پس گیری زمین مذکور وجود دارد درضمن نزدیک ۱۵ سال پیش قسمتی از همین زمین توسط بنده فروخته شده و الان دو تا خونه در گوشه زمین ساخته شده و تمام امتیازات آب و برق و گاز بهشان تعلق گرفته و استفاده میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون از لطفتان

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده به جهت مستندات منابع طبیعی نوع رای صادره و آگهی های تشخیص و تحدید حدود نیازمند بررسی است

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه مدارک متقن دارید می‌توانید اعاده دادرسی نمایید.

سلام
اگر مدارک و مستنداتی دارید می توانید اعاده دادرسی کنید...

اگر مدرکی دال بر مالکیت زمین دارید میتوانید درخواست اثبات مالکیت نمایید وسپس نسبت به رای دادگاه که به نفع منابع طبیعی صادر گردیده اعتراض واعاده دادرسی نمایید