حکم اشتباه صادر شده، بروم اجرا احکام اگر قبول نکرد، راه قانونی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۵ #11712210

سلام
پسرم در مدرسه آسیب دید که شکایت تنظیم شد به پزشکی قانونی رفتیم پزشکی قانونی برای سیاه شدگی و شکستگی تاج دو دندان که دیه مقدر دارند رو گزارش کرده که طبق قانون هم دیه سیاه شدگی دندان دو سوم دیه همان دندان است ولی قاضی نوشته پنجاه درصد از شش هزارم از یک بیستم دیه انسان کامل که چیزی حدود چهل هزار تومان مبلغش میشود درصورتیکه دندان جلو هر یک پنج درصد دیه کامل انسان را دارد رفتم شعبه صادرکننده گفت پرونده اجرای احکام رفته اگر قاضی اجرا خلاف بدوند پرونده رو عودت میدهد. کلا قاضی زیر بار اشتباه نرفت من برم اجرا احکام اگر قبول نکرد راه قانونی چی است و ضمنا چون دیه زیر نود میلیون است رای صادره قطعی و غیر قابل اعتراض است لطفا راهنمایی کنید سپاس

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مراتب را به قاضی اعلام اعمال قانونو اصلاح رای کنند.