چگونه می توانم سهم الارث خودم را به غیر منتقل کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۶ #11688055

پدرم اخیرا فوت کرده است. یک ملک از او به جا مانده با شش فرزند که ورثه او هستند. قبل از سپری شدن یکماه از فوت ایشان از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی رد ترکه نمودم و همزمان در دفتر اسناد رسمی اقرار نامه رد ترکه امضا نمودم. نمی خواهم سهمی از من در ارث باشد. آیا می توانم در شورای حل اختلاف مدارک را ارائه دهم و در انحصار وراثت اسمی از من نباشد. در غیر اینصورت آیا وقتی سند تک برگی برای ملک می گیریم می توانم سهم خودم را به غیر واگذار کرده و اسم من در آن نباشد. آیا راه حل دیگری وجود دارد.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در گواهی حصر وراثت باید اسامی همه وراث قید گردد.

رد ترکه امری مجزا از گواهی حصر وراثت است و صرفا اداده مورد ارث با کسانی است که ان را قبول کرده اند.

با توجه به اینکه رد ترکه نمودید ادعایی در ارتباط با ارث از شما پذیرفته نخواهد شد در گواهی حصر وراثت اسامی همه وراث باید قید شود

درود
اگر ترکه را رد کرده اید اگر پس از پرداخت دیون و واجبات مالی متوفی چیزی باقی ماند به شما خواهد رسید الان نمی توانید منتقل کنید.

با سلام
رد ترکه از جانب شما فقط حق اداره ترکه را از شما میگیرد و همچنین نسبت به دیون احتمالی مازاد بر ترکه مسئولیتی نخواهید داشت لیکن در صورت باقی ماندن مالی بعد از ادای دیون شما نسبت به آن حق اقدام دارید.

درود بر شما، در خصوص گواهی حصر وراثت بایستی نام تمامی وراث قید شود، لکن چنانچه شما ترکه را رد کردید، دیگر نسبت به سهم‌الارث باقی مانده، نمیتوانید ادعایی داشته باشید.

با درود در گواهی انحصار وراثت باید اسامی شما و همگی وراث ذکر گردد، چون ترکه را رد کردید باید بگذارید ببینید چیزی از ترکه باقی‌مانده بعداز ادای دیون آنگاه به شما خودبخود به نسبت سهم الارثتان تعلق خواهد‌ گرفت