آیا اختلافات ارثی در پرونده تحریر ترکه میتواند مانع رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۴۰ #11666692

با سلام خدمت کارشناسان حقوق
چرا قانون آن چنان که نوشته شده در دادگاهها اجرا نمی شود. پرونده ای در مرحله تجدید با خواسته تحریر ترکه داریم. در این پرونده اختلافاتی بین وراث وجود دارد قاضی در این جلسه ضمن اینکه مطابق با شآن یک قاضی برخورد نکرد و اجازه دفاعیات را در جلسه حضوری نداد؛ گفت بدلیل اختلافات ارثی بین وراث این پرونده رسیدگی نمیشه! آیا اختلافات ارثی در پزونده تحریر ترکه میتواند مانع رسیدگی شود؟ و اگر نمیشود چرا قاضی اینگونه بیان کرد؟ اگر نمیشود وقاضی رسیدگی نکرد بنده از نظر قانونی و حقوقی چکار انجام دهم؟ سوال ۲ _ بعد از مرحله تجدید نظر چه مرحله ای دیگه از نظر حقوقی وجود دارد تا احیانا اگر قرار تحریر بر وفق ما نبود اعتراض کنیم؟ از شما ممنونم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که قاضی به انحای مختلف از رسیدگی امتناع نماید تخلف نموده و قابل پیگیری می باشد.

سلام
درهر حال قاضی نمیتواند به بهانه های مختلف از رسیدگی امتناع نماید و این امر تخلف بوده و قابل پیگیری است

عمل قاضی تخلف است و شما میتوانید در صورت عدم رسیدگی قاضی به پرونده از ایشان شکایت نمایید

- اتفاقا اقامه دعوی به خواسته تحریر ترکه مختص زمانی است که بین ورثه اختلاف وجود داشته باشد .
- بعد از مرحله تجدیدنظر عموما مرحله اعتراضی وجود ندارد . مگر با شرایطی خاص بتوان تقاضای اعاده دادرسی کرد که بسیار سخت می باشد .
- چنانچه نحوه رسیدگی قاضی مغایر با قوانین بوده و دلیلی بر این امر داشته باشید میتوانید در دادسرای انتظامی قضات از قاضی مربوطه شکایت نمائید .