با فرار از صحنه تصادف چطور باید پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۳ #11665880

با سلام و احترام .
ماشین بنده گوشه خیابون پارک بود که یه پراید که راننده اش خانم بود با من تصادف کردند ایشون نه گواهینامه همراه داشت و نه مدارک خودرو . تنها مدرک همراه ایشون کارت ملی بود که ازشون گرفتم و در حال حاضر موجوده به همراه شماره تلفنشون . در ابتدا گفتند هزینه خودرو رو میدن اما الان پاسخگوی من نیستن .
سه شاهد در خودرو من بودند و کسبه نیز حضور داشتند در صحنه . پلاک خودرو نیز موجود می باشد اما محیط فاقد دوربین مدار بسته بود . خسارت وارد شده حدود یک میلیون و نیم میباشد و ماشین رو تعمیر کردم
میخواستم بدونم از چه طریقی باید اقدام کنم و آیا به نظر شما به نتیجه ای خواهم رسید یا خیر؟
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اقدام به طرح شکایت نسبت به مالک خودرو از طریق شماره پلاک کنید

سلام
تقاضای تامین دلیل و سپس مطالبه خسارت مطرح نمایید