قسمت دوم اجراییه و تنظیم وکالت‌نامه چگونه اجرا می‌گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #11605130

با سلام وقتتون بخیراین متن حکم اجراییه رای داوری در سال ۹۶ است.
به موجب درخواست اجرای شماره.... شخص ۱ محکوم است به پرداخت ۳۳۶۴۳۷۴۴۷۵ ریال در حق شخص ۲ در مقابل نامبرده باید وکالت‌نامه بلاعزل با موضوع مراجعه به ادارات ثبت اسناد و املاک و دفترخانه های اسناد رسمی و مراجع ذیربط به منظور تفکیک شش دانگ آورده شخص ۱ و انتقال رسمی طبقه دوم سوم به نام شخص ۲ و طبقه اول به نام شخص ۳ و هزینه‌های اجرایی

برای اجرای قسمت اول پرداخت پول شخص ۲ از ششدانگ آورده خودش دوطبقه را در مزایده به نام خودش به میزان ۱۸۳ میلیون تومان برداشته است و مانده آن ۱۵۵ میلیون علیه شخص ۱ جلب گرفت که دادخواست اعسار داده و جلب منتفی شد
سوال اینست که قسمت دوم اجراییه و تنظیم وکالت‌نامه چگونه اجرا می‌گردد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که اجرائیه به موجب رای داوری صادر شده تفکیک رای و اجرائیه امکانپذیر نیست . در این موضوع تنها فرد ۲ میتواند مبلغ تعیین شده در اجرائیه را به حساب دادگستری تودیع کرده و در مقابل نماینده دادگاه نیز جهت امضاء ذیل وکالتنامه مذکور اقدام خواهد کرد .
حال چنانچه عملی صورت گرفته که تعهدات مندرج در اجرائیه را مخدوش کرده میتوانید با طرح دعوی نسبت به ابطال رای داوری اقدام نمائید .