در صورت استفاده از بیمه بیکاری مربوط به کرونا این مقدار از مدت زمان بیمه که با توجه به سوابقم دارم و میتونم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #11604311

سلام و عرض ادب، بنده در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و در حال حاضر فروش شرکت کم شده و در حال تعدیل نیرو می باشد، و به ما اعلام کرده اند بخاطر اینکه در هزینه های شرکت صرفه جویی شود فعلا ثبت نام کنید برای دریافت بیمه بیکاری کرونا که دولت اعلام نموده و به مدت دو ماه از بیمه بیکاری مربوط به کرونا استفاده کنید و بعد از ان اگر کار بود مشغول به کار می شوید در غیر اینصورت از بیمه بیکاری عادی استفاده نمایید. در ضمن با توجه به سابقه کاری، بنده می توانم ۱۸ ماه از بیمه بیکاری استفاده نمایم. سوالی که پیش می آید این است که ایا در صورت استفاده از بیمه بیکاری مربوط به کرونا این مقدار از مدت زمان بیمه بیکاری که باتوجه به سوابقم دارم و میتونم استفاده کنم(۱۸ ماه) کسر می گردد یا خیر؟ یعنی این بیمه بیکاری کرونا جدای از مدت زمان بیمه بیکاری معمولی اینجانب می باشد؟ و سوال دیگر اینکه مبلغ بیمه بیکاری مربوط به کرونا با همان بیمه بییمه بیکاری معمولی یکسان هست یا اینکه کمتر پرداخت می نمایند؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت بیمه بیکاری کرونا در باقی زمان ۱۸ ماه شما محاسبه و از آن کسر می شود و مبلغ بیمه بیکاری براساس قانون کم و زیاد نمی شود لکن برای ادامه بیمه بیکاری پس از اردیبهشت باید مراجعه و پرونده تکمیل تا در کمیسیون های مربوطه طرح و نهایی شود