آیا میتونم از طریق سفته میتونم شکایت کنم خودم تاریخ و نام رو پر کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۷ #11600474

سلام وعرض خسته نباشید من از مستجر پدرم ۴۰ میلیون سفته بدون اسم و تاریخ گرفتم که در صورت پرداخخت نکردن اجاره برم شکایت کنم و مبلغ کرایه بیش از ۴۰میلیون تومان هست

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است در این شرایط مدارا نمایید
ابتدا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید

بله میتوانید با پر کردن درست تمام موارد درج شده در سفته نسبت به وصول آن اقدام کنید دقت کنید که از تاریخ سررسید سفته حداکثر ۱۰ روز زمان جهت واخواست سفته دارید ( ماده ۳۰۹و ماده ۲۸۰ قانون تجارت )

اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال مهلتی برای پرداخت مشخص کنید . سپس بر اساس مستندات و مدارک طبق قرارداد ، دادخواست مطالبه مطرح بنمایید.