اعلام مفقودی چک به خاطر اختلاف حساب

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۱۴۰ #11580

سلام علیکم
بنده چکی از آقایی گرفتم که به روز نبوده، ایشون به دروغ اعلام مفقودی کرده و منم چک رو برگشت زدم. البته به خاطر اختلاف حسابی که من قبول ندارم، این کارو کرده. چون چک به روز نبوده و تاریخ چک روز تعطیل و برگشت در روز بعد بوده، جنبه کیفری چک از بین رفته یا نه؟؟ و اگه از بین رفته باشه، من چه شکایتی باید کنم؟؟ میتونم مستقیما جلبش کنم یا نه؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اثبات نمایید چک را همان روز تعطیل گرفته اید جنبه ی کیفری چک باقی است .در صورت عدم اثبات میتوانید به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست حقوقی علیه صاحب چک بدهید و در صورتی که اموالی را از او میشناسید میتوانید به دادگاه معرفی نمایید.

موفق باشید