ابطال سند به نام شده از متوفی قبل از تقسیم ترکه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴ #11535228

با سلام و خسته نباشید، پدربزرگ من در زمان حیات خود یک ملک داشت که بعد از فوت ایشان و هنگام دادن اسناد به خانه‌های روستایی سازمان اسناد و اداره‌های مربوطه، سند مالکیت را به نام مادربزرگ من زده بودند (بدون انجام کارهای قانونی). حال مادربزرگم ملک را به نام دخترش زده است به عنوان فروش ملک نه صرفا انتقال مالکیت سند بدون وجه. آیا امکان ادعای سایر وراث برای ملک وجود دارد یا خیر؟ لازم به ذکر است هیچ گونه سندی و قولنامه‌ای از مالکیت پدربزرگم بر ملک وجود ندارد و صرفا در پرونده سازمان اسناد نوشته شده با اثبات مالکیت خانم (مادربزرگم) سند به نام ایشان ثبت می‌شود. حال آیا ما می‌توانیم سند را باطل کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت اثبات صوری بودن سند قابل ابطال است

با سلام
جهت ابطال سند تنظیمی به نام دختر، بایستی صوری بودن معامله موصوف اثبات شود.

سلام خیر امکان ابطال سند نیست مگر اینکه موجبات قانونی و دلایل محکمه پسند داشته باشید که در سوال شما موردی که به استناد آن بتوان ابطال سند را درخواست کرد نیست.

خیر نمیتوانید سند را باطل نمایید مگر صوری بودن معامله را ثابت نمایید.

بادرود
طبق گفته شما مادر بزرگتان با قولنامه صاحب شده باید سند رسمی تنظیم شود