آیا اخیرا که بنیاد مسکن در حال احداث خیابان های زمین ما است؛ می توانند اقدام کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #11528507

با سال حدو پنج پیش مرحوم پدرم که آن موقع حدود ۸۲ سال سن داشت و در قید حیات بود اقدام به نقشه برداری زمین خود ( که نسل به نسل به ما رسیده ) و در تصرف ما می باشد جهت تغییر کاربری آن از غیر مسکونی به مسکونی نمود. لذا پدرم با توجه به اینکه خودش قبل از انقلاب در آن زمین گندم و دیگر غلات می کاشت و به حدود زمین خود کاملا واقف بود لذا با این وجود و پرهیز از هر گونه اختلاف از همسر و فرزندان مالک هم مرز غربی زمین های خود خواست که بیایند تا مرز دقیق بین خود را مشخص کنند که در جواب گفتند ما اطلاعی درمورد حدود زمین نداریم و ( پدرمان) خودش عالمتر از هرکسی است. و در این راستا ما هم اقدام به نقشه بر داری و تفکیک زمین خود نمودیم. لذا ۳ سال پیش نقشه تایید شده زمین مان در بنیاد مسکن توسط شورا و یکی از پسران همین مالک همجوار امضا شد. و ما اقدام به مشخص کردن قطعات زمین با خیابان ها ی موردنظر با گچ و کندن آنها نمودیم. که در این اثنا همین مالک که به پدرم گفته بودند خودت عالمتر از هرکسی هستی ادعا نمودند که پدرم به مقداری از زمینشان تجاوز کرده است. و پدرم به شدت منکر این ادعا شد. و گفت حاضرم در هر دادگاهی حاضر شوم و قسم هم بخورم که به زمین شما کوچکترین تجاوزی ننموده ام با این اوصاف با توجه به اینکه نقشه زمین ما مورد تایید بنیاد مسکن قرار گرفته و در این مدت مالک همجوار ما در دو مورد فقط به اعتراض به مرحوم پدرم بسنده کرده اند و در مدتی که نقشه ما تایید شده است به بنیاد مسکن هم مراجعه نکرده اند که اعتراضی نسبت به نقشه تفکیکی ما داشته باشند؟ آیا اخیر ا که بنیاد مسکن در حال احداث خیابان های زمین ما است و مالکین مذکور در قسمتی که هم مرز هستیم مانع شده اند؟ می توانند مانعی ایجاد کنند؟ در شرایطی که پدرم هم پارسال فوت نمود و کلیه اشخاصی که دقیقا خودشان زمین ما را شخم زده بودند و اطلاع دقیقی از مرز زمین ما داشتند متاسفانه فوت کرده اند؟ تکلیف ما چیست؟ البته زمین ما دارای قولنامه قدیمی است که با توجه به اینکه خیلی قدیمی است لذا حدوداتی که در آن نوشته شده مربوط به زمان های خیلی قدیم است و برای ما نامانوس است.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه شما و پدرتان سال های متمادی متصرف ملک هستید شکایتی کیفری نمی توانند مطرح کنند
مگر اینکه بر اساس اسناد مالکیت اگر داشته باشند ممکن است دعوای خلع ید بتوانند مطرح نمایند.