احضاریه از اجرای احکام اومده جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط؛ چه دلیلی دارند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۱ #11500279

با اهدا سلام و خسته نباشید

من در خصوص خسارت ناشی از تصادف شکایت کردم نصف خسارتم رو بیمه داد،نصف دیگه رو قرار شد محکوم بده برام از شورای حل اختلاف تماس گرفتن بیا توافق کن لایحه عدم تمایل دادم
الان واسم از اجرای احکام مدنی احظاریه اومده! موضوع نوشته؛ تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط بعد نوشته مهلت حضور ۷ روز از تاریخ امروز علت حضور؛ دریافت محکوم به به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام،در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
چه خواسته ای دارن که گفتن برم؟
علت حضور؛ دریافت محکوم به یعنی چی؟
اگه میخواد خسارتم رو بده خب ببره صندوق دادگستری بریزه دیگه! احتیاج نیست حضوری برم که پس چرا احظاریه اومده!
بعد چرا توضیح ندارن بهم! نوشتن جهت انجام کاری!
میشه لایحه بدم؟ چی بگم؟
شماره حساب میخوان؟ میشه تو لایحه شماره حساب بدم؟
یا لایحه بدم بپرسم چرا باید برم؟ موضوع مبهمه واسم
نرم چی میشه؟

بابت جواب هاتون پیشاپیش ازتون تشکر میکنم🌹

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام حضوری موضوع را پیگیری نمایید

حضوری موضوع را پیگیری نمایید

سلام حضور شما لازم میباشد وبه احتمال قوی واریز پول انجام شده ونیاز به حضور شما است موفق باشید

بهتر است به اجرای احکام مراجعه نمایید

درود بر شما
مطابق متن ابلاغیه به نظر میرسد مبلغ محکوم به ، به حساب دادگستری واریز شده . حتما در مهلت مقرر به شعبه مربوطه مراجعه نمایید .

مطابق متن اخطاریه طرف مقابل مبلغ خواسته شما را به حساب دادگستری واریز نموده و مراتب به شما اخطار شده تا برای دریافت وجه مراجعه نمایید .

با سلام
نظر به توضیحات جنابعالی جهت اخذ اطلاعات کافی مراجعه به اجرای مربوطه پیشنهاد می گردد.