میتوانم حضانت دو فرزند دختر خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #11493205

با سلام
درخواست حضانت دو فرزند دختر را داده ام اولین جلسه دیروز تشکیل شد و من به قاضی شرایط دو فرزند خردسالم که یکی آذر ماه ۷ ساله میشود کلاس اول است و دیگری ۳ ساله میشود. و اینکه پدرشان خانه اش را اجاره داده و انتقالی گرفته و از این شهر رفته و من با توجه به اینکه بارها مرا مورد ضرب و جرح در مقابل چشم فرزندانم قرار داده بود درخواست طلاق داده ام خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید که دخترانم ضربه روحی کمتری بخورند در حال حاضر شاغلم و خانه مستقل با دو طفلم زندگی میکنم. درضمن این آقا کفیل مادرشان شدند تا از پرداخت حق و حقوق من خودداری کنن آیا راهی هست فرزندانم پیش من بمانن با این وضعیت بیماری کرونا. اجرکم عندالله

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند صرف نظر از جنسیت تا ۷ سالگی با مادر است

با سلام
دوست گرامی دقت بفرمایید حضانت فرزند اعم از دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر و پس از آن با پدر خواهد بودولی قطعا اگر هریک از والدین عدم صلاحیت نگهداری از فرزند رو داشته باشند این حق از آنها گرفته خواهد شد البته به تشخیص دادگاه و مقام قضایی .درمورد نفقه.نفقه همسر اولی تر از نفقه مادر خواهد بود

طبق قانون حضانت طفل تا سن ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر خواهد بود پرداخت نفقه زوجه واجب تر از پرداخت نفقه مادر خواهد بود شما می توانیدبرای پرداخت نفقه خود و فرزندان علیه شوهر اقامه دعوی کنید در خصوص طلاق نیز ضرب و شتم دلیل برای طلاق شما خواهد بود.