برام پیامک اومده رای شورا صادر شد یعنی چه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۹ #11480972

من یه درخواست تامین دلیل با نظر کارشناس برا خسارت تخریب ملک دادم به شورا و کارشناس اومد و محل رو بازدید کرد

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
از دو طریق ذیل پیگیری نمایید:
۱. ثنا
۲. مراجعه حضوری
موفق و موید باشید

رای نیست نظریه کارشناسی است که به شورا تحویا شده با مراجعه به شعبه نسبت به اخذنظریه اقدام نمایید

درواقع نسبت به خواسته شما رای صادر شده است ولیکن برای ابلاغ و رؤیت رای باید منتظر پیامک بعدی باشید

درود .رای تامین دلیل مبنی بر میزان خسارت صادر شده وبزودی ابلاغ میشود.

درود برشما
حضورا مراجعه و نظریه کارشناس جهت تامین دلیل را دریافت نمایید

اگر برگ ثنا دارید از سایت ابلاغ قضایی قوه قضاییه رونوشت بگیرید
درغیراینصورت حضوری مراجعه کنید

سلام
حضورا مراجعه و نامه کارشناسی را اخذ کنید.