هزینه طول درمان چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۵۶ #11474801

سلام بنده در تاریخ ۳/۱۰/۹۸ تصادف کردم و مقصر صد درصد خودرو تاکسی بود من پای چپم از مچ دو قوزک پا نازک نی و درشت نی شکست و پلاتین گزاشتم با پیچ من ماهانه در اداره ای رسمی ماهانه به صورت روز مزد ۳ ملیون تومان دریافتی داشتم و الان ۳ ماه استراحت مطلق به من داده اند و اداره پرداختی ندارد ایا ضرر و زیان و یا تکایف مخارج و از کار افتادگی بنده چه میشود چون اجاره و خرج ۲ بچه و همسر دارم ایا طول درمان که تا برج ۵ سال ۹۹ دادند به چه صورت میباشد و یا درخواست جدا باید بدم؟ تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت عدم کار شما با توجه به مدارک و مستندات ارایه شده توسط شما قابل مطالبه خواهد بود