تاخیر و تادیه کیفری از چه زمانی محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #11470219

اگر شخص الف سال ۱۳۹۲ از شخص ب ، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان کلاهبرداری کرده باشد،و شخص ب یعنی مال باخته امسال یعنی سال ۱۳۹۹ از شخص الف یعنی کلاهبردار شکایت بکند و در همان سال ۱۳۹۹ بتواند شخص الف یعنی کلاهبردار را محکوم به پرداخت بکند،آیا بعد از گذشت ۷ سال شخص کلاهبردار باز هم محکوم به پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان خواهد شد؟با توجه به اینکه تا سال ۱۳۹۹ شکایتی و حکم قطعی برای پرداخت مال برده شده وجود نداشته آیا بعد از اینکه شخص کلاهبردار محکوم به پرداخت شد،مبلغ از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ با ارزش افزوده حساب خواهد شد؟یا اینکه مبلغ بعد از صادر شدن حکم قطعی تا روز پرداخت افزایش پیدا می کند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شروع از زمان اخذ مال و پرداخت تا روزی که تسویه کند

در جرائم کیفری حکم بر رد اصل مال صادر شده و تنها میتوانید پس از رد مال دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه از زمان طرح شکایت لغایت زمان رد مال را مطرح نمائید .

با سلام
در اینگونه جرایم اصل وجه یا مال کلاهبرداری شده یا تاخیر تادیه ان از تاریخی که مال را به سلطه خویش در آورده ( کلاهبرداری کرده ) تا روز پرداخت محاسبه خواهد شد