اگر مرد هیچ دارایی نداشته باشد، اجرای مهریه از طریق ثبت چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #11379170

با سلام و احترام
مثل این که جدیدا اجرای مهریه باید ابتدا از طریق ثبت صورت گیرد، بعد دادگاه.
خواستم بدونم اجرای مهریه از طریق ثبت اگر مرد دارایی به نامش نباشد چقدر زمان بر است؟
سریع انجام میشود یا مثلا یکی دو ماه زمان میبرد تا مرحله ثبت به پایان برسد؟
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق ایین نامه اجرایی شناسایی وتوقیف اموال مدیون اگر ظرف ۲ ماه از صدور اجراییه مالی از مدیون پیدا نشود و یا مفاد اجراییه به هر دلیل ظرف ۶ ماه اجرا نگردد ذینفع میتواند با اعلام انصراف از تعقیب پرونده اجرایی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه تقدیم نمایید