در دادگاه کیفری اگر من رو نخوان و پرونده مختومه بشه و برای من دادنامه هم نیاد یعنی من تبرئه شدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۳ #11332510

سلام
همسرم از من شکایت ترک انفاق کیفری کرده بود که در دادیاری قرار منع تعقیب صادر شده بود و اعتراض زدن که برای رسیدگی پرونده رفت دادگاه کیفری
الان که تو سایت عدل ایران چک کردم زده پرونده مختومه شده و دادنامه برای وکیل ایشون ارسال شده اما هیچی برای من نیومده.‌ یعنی اعتراضشون هم رد شده؟ الان من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر می‌رسد که تجدیدنظرخواهی ایشان مورد پذیرش قرار نگرفته و پرونده مختومه گردیده است.

سلام
به نظر اعتراض ایشان رد شده و پرونده مختومه است

به نظر می رسد که دادگاه نظر بازپرس دادسرا تایید کرده، نیازی به پیگیری از طرف شما نیست، تا زمان اطلاع رسانی لاحق

قاعدتا نتیجه اعتراض برای شما باید بیاد
بهتر است از شعبه پیگیری کنید