مشکل پرداخت شارژ دو واحد را چطور برطرف نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #11330816

سلام
در ساختمان ۱۹ واحدی ما ۲ واحد دول شارژ پرداخت نمیکنن
یکی از واحد ها از سال ۹۷ پرداخت نکرده و همسایه ها رو نیز اذبت میکنه
واحد دیگه هم یک سالی پرداخت نکرده و گردن کلفتی میکنه. همه ی امکانات ساختمان( اب برق و گاز) مشاع هست و نمبتونیم واسه اونا رو قطع کنیم
لژفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدیر ساختمان ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه موضوع را به دو واحد اعلام نماید در صورت عدم پرداخت شارژ دادخواست مطالبه شارژ ساختمان را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باسلام
می توانید درخواست کنتور مجزا براهر واحدبدین برای بدهی سابق دوواحد هم شورای حل اختلاف اقدام کنید

با سلام
اگر مشکلتون با صحبت ومصالحه حل نشد می توانید با مراجعه به شورای حل اختلاف از آزار واذیت آن دو همسایه شکایت کنید البته سعی کنید یک استشهادیه از همسایه ها بابت همین رفتار آنها تنظیم کنید و ضمیمه ی پرونده کنید چون نیاز به مدرک برای اثبات ادعاتون هست

باسلام واحترام از طریق ارسال اظهارنامه پیگیری بفرمائید واگر نتیجه نداد مدیر ساختمان میتواند ازطریق مراجع قضایی اقدام کند