اگر وکیل بگیرم تمامی هزینه های وکالت و اصل پول خود را میتوانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #11270762

سلام من در ارتش کار می کنم برابر قوانین یک منزل سازمانی به بنده برای زندگی دادند به علت مشکلاتی که با یکی از همسایه ها داشتم تقاضا تعویض منزل سازمانی را دادم که قبول نکردند و گفتند خودت باید یک نفر را پیدا کنی تا برایت تعویض کنیم و من هم یک نفر را پیدا کردم ما با هم توافق کردیم که تا زمان بازنشستگی پیش از موعد ایشان من تحمل کنم تمامی اقدامات قانونی تعویض را انجام دادیم بجز تعویض فیزیکی و عینی منزل را و جهت بازسازی و تعمیر خانه ایشان که قرار بود به من بدهند مبالغی را در بازه زمانی مختلف به حساب خودش و همسرش واریز کردم اما ایشان بازنشسته نشد و من هم به علت تغییر یگان مجبور به تخلیه خانه خود شدم چند وقتی است که هر وقت به ایشان مراجعه می کنم که پولم را پس بدهد با بهانه های مختلف سر باز می زند
مبلغ ۹میلیون تومان است اگر وکیل بگیرم تمامی هزینه های وکالت و اصل پول خود(منظورم مبلغی که به عنوان دستمزد یا همان حق الوکاله پرداخت می کنم و هزینه دادرسی و...) را میتوان پس بگیرم؟برای دریافت پولم با چه کار بکنم البته نا گفته نماند که من این مبلغ را در اواخر سال ۹۶ و ابتدای سال ۹۷ پرداخت کردم خسارت دیر کرد به من تعلق می گیرد می دانید که ارزش پول در سال های گذشته بیشتر بوده است.
حال می توانم مبلغ را از ایشان پس بگیرم البته ایشان بسیار آدم زیرک (شارلاتان) است و خودش نیز حقوق خوانده است و یک جور وکیل است و به گفته خود در یک دفتر وکالت کار می کند

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همکار گرامی سرکار خانم یزدانی پاسخ دقیق و جامعی ارایه نموده اند طبق فرمایش ایشان عمل نمایید .
موفق باشید

با سلام اگر شما حاکم شوید و رای به نفع شما صادر شود و طرف مقابل محکوم شود بلی می توانید بگیرید.

به نام خدا و با سلام
اولا مقررات منازل سازمانی باید مدنظر قرار بگیرد که متقاضیان استفاده حق تعمیرات را دارند یا خیر
اگر قانون چنین اجازه ای را به شما داده باشد و چنانچه قراردادی فی مابین خود در خصوص توافقات و هزینه ها داشته یا در صورت اثبات ادعا با هریک از طرق قانونی می توانید هزینه ها را مطالبه کنید
درخصوص هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل (مطابق تعرفه و نه بیشتر) ضمن دادخواست اولیه می توانید آنها را مطالبه نمایید