چه حق و حقوقی به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۷ #11205239

با سلام و درود.
به عنوان کسی که ۸ ماه پرستار و کارگر خانه بازی بوده
و حق و حقوق و بیمه خود را دریافت نکرده
از نظر قانون اداره کار چه مزایایی به من تعلق میگرد.؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
کلیه حقوق و مزایا و سنوات و بیمه

سلام وقت بخیر

رابطه کارگر و کارفرمایی را ثابت کنید کلیه مزایا اعم از حقوق.بن‌کارگری.ذخیره مرخصی.پایان کار و بیمه تعلق میگیرد

سلام
شما می توانید شکایت در اداره کار مطرح نمایید و کلیه حق و حقوق از جمله بیمه و حقوق و مزایای شما که طبق قانون کار پرداخت نشده باشد را مطالبه نمایید

با سلام
چون خانه بازی های از نظر حقوق و مزایا تابع قاتون کار میباشد همه ی حقوق و پاداش عیدی و حتی سنوات ماه های کارکرد به شما تعلق می‌گیرد ضمنا با شکایت هشت ماه بیمه شما نیز برای شما قابل دریافت می باشد

سلام
شما می توانید با مراجعه به هیئت تشخیص مستقر در اداره کار در این‌باره شکایت کنید و چنانچه حق بیمه و حقوق و مزایای شما طبق قانون کار پرداخت نشده باشد حکم به نفع شما صادر خواهند نمود

اگر رابطه کارگر و کارفرمایی را ثابت کنید کلیه مزایا اعم از حقوق.بن‌کارگری.ذخیره مرخصی.پایان کار و بیمه تعلق میگیرد

با سلام
حق بیمه و کلیه حق و حقوق قانونی که برای کارگر در قانون کار تعریف شده است،