تحقیقات نظام وظیفه در مورد طلاق صوری به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۷ #11189322

و اگر به مدت ۱ ماه یا ۲ ماه با مادرم توی یه خونه باشیم بعدش مادرم میتونه بره یه صیغه محرمیت بخونه با بابام و دوباره بره خونه بابام؟
معمولا تحقیقاتشون چقد طول میکشه؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدت سی ماه از اجرای طلاق بگذرد

میبایست از تاریخ طلاق پنج سال کامل گذشته باشد، وبعد از تکمیل پرونده و درخواست شما مبنی بر کفالت مادر و احراز شرایط ،تحقیقات محلی توسط نظام وظیفه صورت میگیرد، دو ماه زمان کوتاهی برای این موضوع است

در این مورد از طلاق پدر و مادرتان باید مدت زیادی گذشته باشد و لازم ب ذکر هست ک تحقیقات محلی در این زمینه صورت میپذیرد

سلام و ارادت
۳۰ ماه زمان میبرد بدلیل اینکه معافیت کفالت ابتدا بصورت موقت ۳۰ ماهه داده میشود و در طی این مدت هر زمان که بخواهند برای تحقیق مراجعه میکنند .

با سلام
باید مدت طولانی از هم یکدیگر و مدت مدیدی از قبل از اقدام شما طلاق گرفته باشند

باید مدت طولانی جدا از هم زندگی کنند و صرف ۲ ماه کافی نیست

سلام درمورد طلاق الان قانون نظام وظیفه اینطور است که باید ۵ سال از تاریخ طلاق گذشته باشد و نظام وظیفه تحقیقات محلی انجام میدهد و این کار را به کلانتری ها میده باید مراقب این موضوع باشید احتیاط بیشتر در این زمینه کنید که مبادا به اشتباه طلاق را صورت در نظر بگیرند