طلاق گرفتن به همراه مهریه باشرایط زیر امکانش هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۹۹ #11177

سلام.من تقریبا یکسال پیش عقد کردم.ولی کم کم متوجه شدم که شوهرم درآمدش رو خرج خاهرومادرش میکنه.ومن هروقت ازش پول خاستم هزارتومان به من ندادنه چیزی واسم خرید تو یکسال.همش میگفت من ندارم.چند میلیون هم خودم داشتم از قبل پس اندازم بود بزور وبا دعوا تو دوماه اول عقد ازمن گرفت.من رو مجبورکرد بابام رو راضی کنم به اسم خودش،واسه شوهرم وام بگیره بعد پرداخت نکردفقط یه چک بزور داده جا وامش.خلاصه کم کم متوجه شدم تمام پولاش خرج خانوادش میشه وکلی بدهکارشده .بهش اعتراض کردم ازم فاصله گرفت.خاهرو مادرش هم یه بهانه جورکردن با خانوادم دعوا کردن بهمون فحش دادن.شوهرم هم سر این جریان ناراحت شد به هواداری از خانوادش رفت.به من گفت مادروخاهرم اجازه نمیدن باهات زندگی کنم.بیا طلاق توافقی بگیریم.من حاضرنشدم.کلی التماسش کردم ک بیا زندگی کنیم ول کن خانوادت گفت نمیتونم.منم مهرم و نفقه گذاشتم اجرا،حالا برگشته.ولی من نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم.کلی بدهکاره وبحرف مامان و خاهرش هست.رنجم میده همش با کنایه هاش.ازخودم وخانوادم کینه گرفته.
1.چطوری میتونم ازش جدا بشم ومهرم روبگیرم؟
2.تهدیدمیکنه اگه برنگشتی مهرت برنداشتی از اجرا.از دادگاه حکم میگیرم که دانشگاه نتونی بری؟آیا میتونه؟درصورتی که تا حالا خرجی من نداده؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانظر کارشناس محترم آقای هاشمی موافقم

این عوامل موجبات طلاق از سوی شما را فراهم نمیکند و شما باید بوسیله ی اثبات عسر و حرج و یکی از شروط 12 گانه ازدواج اقدام به طلاق نمایید مثلا اگر 6 ماه متوالی نفقه پرداخت نکرده باشد میتوانید طلاق بگیرید.خیر نمیتواند مانع تحصیل شما شود و در صورت ممانعت میتوانید از قاضی حکم بگیرید.

موفق باشید