مفهوم پیام زیر چیست درمورد سرقت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۱ #11108373

باسلام مفهوم پیام زیر چیه
دستور قضایی مبنی بر اقدام پیرو سابقه و بمحض وصول پاسخ /اوراق مورد مطالبه و تجدید وقت نظارت در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ صادر گردید
سوال دوم اینکه چرا پیام میاد رای صادر شد ولی هیچی نمیاد تو روند پرونده هم میگه پرونده مختومه شد بااحترام درمورد پرونده سرقت

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت دریافت پیام صدور رای ، رای صادر شده است اما باید تایپ و امضا شود تا ابلاغ صورت گیرد.ابلاغ شو پیام ارسال میشود.

درود
وقت نظارت برای بازنگری پرونده است. زمان می برد رای در سامانه ابلاغ شود.

اگر میخوای دقیق اطلاع حاصل کنی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کن

با درود اگر وقت نظارت تعیین شده هنوز رای صادر نشده و اگر.پیام رای صادر شد دریافت داشتید چندین ساعت بعد در سامانه قابل رویت است

سلام هر پرونده ای یکسری تشر یفاتی برای رسیدگی به موصوع از جانب قاضی و مدیر دفتر رعایت گردد که یکی از آنها اوقات دادرسی است

سلام
از زمان صدور رای تا قرار گرفتن آن در کارتابل چند روز ممکن است طول بکشد.