چه کاری باید بکنم که همسرم را به زندگی برگردانم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۴ #11092358

با سلام
همسرم برای چندمین بار به منزل پدرش رفته بر نمی گردد، در دفعات قبل با کلی التماس و پا در میونی بزرگترها برگشت، این دفعه میگه تحت هیچ شرایطی برنمیگردم، منم رفتم پسر ۴ ساله ام را به منزل خودم آوردم، یه بار گواهی پزشکی قانونی بر علیه من داره ( البته بخاطر ارتباط مجازی با نامحرم ) و بابت فحاشی ( که در پیامک سند هم داره ) ازم شکایت کرده،
چطور میتونم زندگیمو حفظ کنم و نزارم طلاق بگیره؟
الان حرفش اینه فقط طلاق میخوام، میگه پاش برسه مهریه ام نمیخوام ( فقط میخوام ریختتو نبینم ) البته من امیدوارم حرف دلش این نیست و از روی لج و کینه این حرفا رو میزنه، ولی من خیلی خیلی دوسش دارم و اصلا نمیخوام زندگی پسرم خراب بشه، واقعا باید چیکار کنم؟
من خودم اهل خلاف نیستم، فقط همسرم میگه تو بددلی، یا خیلی میخوای من تابعت باشم و یا میگه اخلاقت بده، البته من بخاطر ایشون خیلی انعطاف نشون دادم و از مواضعم کوتاه اومدم.
شما رو جان حسین بن علی(ع) کمکم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضبحات ، زن شما فقط طلاق میخواهد بخاطر سوء رفتار شما . بهتراست ازطریق ریش سفید اقدام کنید جهت صلح و سازش والا ادامه این زندگی به صلاح نیست

سلام و درود
شمایی که امام حسین جزو اعتقاداتتون هست و بسیار هم این روحیه ی خوبی است، سعی کنید در همان مسیر امام حسین علیه السلام قدم بردارید و زن و فرزندتان را از خود راضی کنید، که فرمود: «اگر دین ندارید، لا اقل آزاده باشید» لازمه ی آزادگی نیکی به کسانی است که به ظاهر جز شما پناهی ندارند، اگر از اکنون تا مدتی از شما حسن رفتار دیده شود خود به خود و اتوماتیک وار موضوع حل میشود، مورد شما بسیار اورژانسی است، اگر به داد زندگیتان نرسید، ده سال دیگر تاسف موقعیت الان خودتان را خواهید خود و تا آخر عمر باید با حسرت و آه زندگی کنید، فرزندتان شما را فردی غیرمتعهد خواهد شناخت و هویت خود را نابود شده میبیند و چه بسا اعتماد به نفسش را برای پیشرفت در زندگی از دست بدهد.
موفق باشید.

بهتر است دیگر خطا نکنید و دلجویی نمایید

با سلام.
دوست عزیز ایراد کار رفتار خود شماست که خاطر همسرتان را مکدر ساخته.

صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را........ خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی.

همسر شما پشیمانیه از ته دل شما رو احساس خواهد کرد.
شما برادریتو ثابت کن خانومت خودش برمیگرده.
مطمئنا ایشون بیشتر از شما نگران آینده پسرش و زندگیه مشترکتونه.

اعتمادشو جلب کن تا بتونه بهت تکیه کنه .

موفق و مؤید باشید

برادر گرامی سلام شاید ایراد کار واضح و روشن باشد به جملات خود دقت بفرمایید: عنوان نمودید ایشان گواهی پزشکی قانونی علیه شما دارد و ارتباط مجازی با غیر و از طرفی فحاشی را هم خود قبول دارید و گفته اید که از نظر همسرتان اخلاق شما مناسب نیست.... و عنوان نموده اید که همین رفتارها باعث شده همسرتان چندمین بار منزل را ترک کند و دیگران پادرمیانی کرده اند، علیرغم همه این ایرادات گفته اید که به خاطر پسرتان که نمیخواهید زندگی ایشان دچار مشکل شود میخواهید که همسرتان برگردد. برادر عزیز از زاویه دید همسرتان به قضایا نگاه کنید ایشان چندین بار از حق خود گذشته و سوءرفتارها و ناملایمات را بخشیده و به زندگی مشترک برگشته است، واقع بین باشید شما آیا آنقدر که ضروری بوده حق الناس را رعایت کرده اید؟ محبت واقعی خود را اثبات کرده اید؟ بدیهی است که فقط و فقط تغییر رفتار اساسی و اصلاح این ایرادات میتواند شما را کمک کند... دیگران به شما کمکی نخواهند کرد.
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد.... آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
چاره کار درست خود شما ست عذرخواهی صادقانه و تصمیم قاطع به اصلاح کاستی هایی که همسرتان را آزرده خاطر کرده..
در غیر این صورت چنانچه ایشان تقاضای متارکه به محکمه دهد دادگاه خواسته ایشان را ممکن است قبول کند و علیرغم میل شما حکم را به نفع ایشان بدهد. در پناه خدا