در خصوص عیدی وسنوات در ایام بلا تکلیفی و بیمه بیکاری

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۱ #11092

در بهمن 91 به استخدام شرکت گلپخش در امدم در خرداد 93 اعلام عدم نیاز کردن من از شرکت برای دریافت حق وحقوق وبیمه بیکاری شکایت کردم بعداز چند جلسه با رای هیت تشخیص در تاریخ 25 شهریور 93 کارفرما ملزم به بازگشت به کارم شد ولی شرکت به دلیل نرسیدن حکم به دستش البته به گفته خودش در تاریخ 14 ابان مرا به کار دعوت کرد ولی مزد وبیمه ایام بلاتکلیفیم را تا تاریخ صدور رای پرداخت کرد واین وسط 50 روز بیمه ومزد من در مهر وابان جا ماند در این مدت هم تا اونجا که میتونست اذیتم کرد تا خودم مجبور به ترک کار شوم ولی من دوام اوردم الان باز بعد از تعطیلات عید نوروز که تاریخ تمدید قراردادم بود اعلام عدم نیاز کرده اولا در تسویه حساببم از عیدی وسنواتم 5ماه ایام بلاتکلیفی را کسر کرده ؟دوما اداره کار هم با بیمه بیکاری موافقت نمیکند به دلیل 50 روز ی که بیمه ام را شرکت رد نکرده؟میخواستم نحوه محاسبه سنوات وعیدیم روبدانم واینکه الان من دوباره برای ایام بلاتکلیفی مهر وابانم شکایت کرده ام ایا شرکت میتوانم زیرش بزند من چکار باید بکنم ؟ اگه یه وکیل اشنا به قانون کار هم در تبریز یا اطراف ان به من معرفی کنید خیلی خوب میشه ممنون

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اداره کار با بیمه بیکاری موافقت نکند شما نمیتوانید در این خصوص از شرکت مبنی بر ایام بیکاری پولی دریافت کنید ولی میتوانید از کارفرما در دادگاه شکایت کنید و دادخواست ضرر و زیان و حقوق معوقه ایام بیکاری را از او مطالبه کنید.
متاسفانه در تبریز وکیل نداریم.
موفق باشید