امکان سوء استفاده از سفته ضمانت کار وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #11080828

سلام خسته نباشید
برای استخدام در شرکت سفته به مبلغ ۳۰ میلیون به کارفرما دادم در قسمت پایین صفحه اول سفته مشخصات خودم یعنی نام و نام خانوادگی و کد ملی و استان تهران رو نوشتم امضا و اثر انگشت زدم و در پشت سفته گفتن بنویسم بابت ضمانت کاری و نام و نام خانوادگی رو ننویسم فقط همون ضمانت کاری رو بنویسم و امضا و اثر انگشت بزنم میخواستم بدونم مراحل رو درست نوشتم امکان سواستفاده وجود نداره و اینکه فقط کپی از سفته بدون نوشته گرفتم همین و رسید هم نگرفتم اشکالی نداره؟ ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مراحل تکمیل کردن سفته را به درستی انجام داده اید فقط کارفرما در صورتی میتواند وجه سفته را مطالبه نماید که عدم حسن انجام کار شما را در دادگاه اثبات نماید.

با سلام، صرف اعلام ضمانت کاری در ظهر سفته کفایت نموده و درصورتی کارفرما می‌تواند نسبت به مطالبه وجه سفته اقدام کند که عدم حسن انجام کار شما را اثبات نماید ...