چگونه اثبات کنم که هیچ جعلی صورت نگرفته؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۱۹ #11066894

با سلام
همسرم در دادسرا جعل سیاهه از بنده شکایت کرده، فقط بخاطر اینکه جهیزیه مرا ندهد رفته بازپرسی که من بهش اصلا اعتماد ندارم چون دوست خانوادگی همسر من هستن و من میترسم اصل سیاهه در اختیارشون بزارم بازپرس کاری انجام بده، چون این بازپرس خیلی با اونا دوسته، ضمنا من هیچ جعلی نکردم فقط طی دو مرحله نوشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان بایستی ادعایشان را اثبات نمایند و موضوع کارشناسی خواهد شد و فقط بازپرس مشخص کننده نتیجه نمی باشد .

سلام اثبات جعلی بودن باید توسط کارشناس خط و با استفاده از دستگاه صورت بگیرد . ضمن این که به صرف ادعا جعل قابل اثبات نیست . اما شما بیان کردید که سیاهه را در دو مرتبه نوشته اید . اگر سیاهه امضای زوج را دارد و شما بعد از امضای زوج چیزی اضاف کرده اید می تواند جعل باشد.

اصل مدارک خود را در صورت اطمینان به اصالت ارایه دهید چرا که فقط مشاهده می شود و به شما استرداد می شود.
در خصوص جعلیت کارشناسی در خصوص موضوع اظهارنظر میکند.

نگرانی شما بی مورد است اصل سیاهه نزدشما خواهد بود ودرپرونده ضمیمه نمیشود .‌ فقط کارشناس اصل سیاهه رارویت میکند .

با سلام بازپرس تصمیم گیر قطعی این پرونده نیست بهتر است چنانچه به عدم جعلیت سیاهه خود اطمینان دارید دفاع خود را در مرجع یاد شده بدون پیش داوری انجام دهید و در هر صورت تصمیم مرجع مذکور در مراجع بیطرف بالاتر قابل اعتراض و رسیدگی خواهد بود‌