تصرف ملک مشاع و عدم تقسیم نامه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۲ #11066

با عرض سلام زمینی داریم به صورت مشاع که 101سهم میباشدکه بین چهار گروه (بنک)تقسیم شده است که50سال پیش تقسیم شده وهر کدام از زارعین روی ان کشاورزی میکردن اما تقسیم نامه ندارن حال اختلاف بر سرمساحت زمین دارن ایا میتوانند چنیین ادعایی داشته باشند

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت شکایت هر کدام از گروهها در دادگاه دیگر گروهها میتوانند با وجود عدم تقسیم نامه به سبق تصرف خود و سابقه ی 50 ساله تصرف با حضور شهود استناد کنند.
موفق باشید