آیا با شکایت کردن، انباریها کلا خراب میشود یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۵ #11046999

با سلام
اپارتمانی در حدود ۳ سال پیش خریدم. که انبار اتمام ساکنین ان در سند قید نشده. اپارتمان دارای ۵ واحد است و دارای ۷ انباری که ۵ تای ان در پایین و ۲ تای ان در پشت بام وجود دارد. فروشنده وقتی اخرین واحد را فروخت ۲ تا انباری بالا را هم به واحد ۴ داده و هم اکنون واحد ۴ دارای ۳ تا انباری می باشد. همچنین واحد ۴ مستاجر داخل ان سکونت دارد. که یکی از انبارها متعلق یه ایشان میباشند و ۲ تا انبار دیگر را صاحبخانه به کفته خودش به برادرش داده که هیچکدام در ساختمان سکونت ندارند. چند روز است که برادر صاحبخانه با کلید که دارد وارد ساختمان میشوند. الان اهالی ساختمان شاکی هستند از ورود و خروج ایشان.
چه کاری باید انجام بدهیم؟
ایا با شکایت کردن ما انباریها کل خراب میشود یا نه؟
ایا میشود از ورود صاحبخانه به آپارتمان جلوکیری کرد یا نه؟
ایا میشود ۲ انبار بالا را با شکایت خراب کرد؟
یا راهی وجود دارد که بدون خراب شدن انباریهای ما این کارانجام شود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجاره انباری به افراد غیر ساکن ساختمان ممنوع است

سلام
اگر وجود انباری های فوقانی در سند مالکیت باشد یعنی مجوز ساخت داشته است و امکان تخریب وجود ندارد و مالک آن می توان هر گونه تصرفی که لازم بداند در آنها انجام دهد و کسی نمی تواند ممانعت کند اما اگر انباری ها فاقد مجوز ساخت بوده اند با شکایت سایر مالکین آپارتمان به شهرداری منطقه یا شورای حل اختلاف آن انباری ها با مجوز نهادهای گفته شده قابل تخریب هستند.