باطل کردن صیغه عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۱۳۲ #11033269

سلام خسته نباشید من یه زن متاهلم و ۹ سال که دادم با شوهرم زندگی میکنم و اصلا ازش راضی نیستم دست بزن داره بد دهن زیاد فحش میده بداخلاقی میکنه و اصلا اهل هیچ کاری برای راحتی من نیست و من الا یه بچه ۱ و نیمی دارم و اون زیاد بهم خیانت میکنه و من با هر ها رو دستشو گرفتم بازم بخشیدمش ولی آدم نشد الانم از دستش خسته شدم اون موقع ها می موندم کنارش چون دوسش داشتم ولی کم کم بخاطر همین کارهاش ازش بریده ام و میخوام با یکی دیگه مرحم بشم ولی اون نفهمه عقدمون باطل کنم و موندش برای بچه ام هست که نمیخوام بدون پدر باشه و مفهموم جدایی از الان نکشه چیکار باید بکنم شوهرم هر موقع بهم ‌خیانت یمکنه منو کتک میزنه و اصلا رابطه خوبی باهام نداره و تو رابطه امون منو اذیت میکنه چیکار کنم برای باطل کردن عقدمون که نفهمه آره درستا خیلی زنها خیانت میکنن و شوهرشون هم نمیفهمه و حکمش زنا هست ولی من طرفم مذهبی و خودمم دوس ندارم شوهرمم رابطه ای باهام نداره فقط بودش بخاطر دخترمه والا توجهی به من نداره

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

اگر ازدواج شما از نوع دایم است با شرایط گفته شده فقط می توانید دادخواست طلاق دهید و نمی توانید اقدام به ازدواج موقت نمایید.

با سلام، بدون شما با شخص دیگری بدون باطل کردن ازدواج اول موجب می شود که رابطه نامشروع محکوم شوید اول طلاق و بعد در عرف محرم و بعد رابطه

در صورت اثبات عسر و‌حرج می توانید طلاق بگیرید ارتباط شما با شخص نامحرم نامشروع می باشد و مجازات می شوید

حق طلاق در عقد دائم با مرداست شما میتوانیددرخواست طلاق بکنیدولی ایشان می تواند طلاق ندهد بهتره از بخش مشاوره سایت تلفنی مشاورره بگیرید

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

باید ابتدا طلاق بگیرید بعد!!!!

در صورتی که عقد شما دایم باشد باید دادخواست عسر و حرج داده و با اثبات ان طلاق بگیرید