دادخواست ارش البکاره و مهرالمثل بعد از چند سال امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۷۴ #11013279

با سلام و احترام
کودک آزاریی انجام شده و آقا به ۲.۵ سال حبس و تعدادی حد محکوم شده و در این جلسه از مهراللمثل و ارش البکاره به خاطر آشنا نبودن طرفین با این حق و موضوع مطرح نشده آیا بعد از ۲ سال میتوان دادخواست ارش البکاره و مهر المثل داد ؟
تعریف ساده مهرالمثل و ارش البکاره چیست؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام مهرالمثل و ارش البکاره هر دو تعلق می گیرد نیاز به تقدیم دادخواست دارد در مهر المثل مهریه هم شان وی در تعین می گردد در ارش البکاره هم مطابق ماده ۱۵۰ ق دیات در مجازات اسلامی همانند و همطراز مهر المثل می باشد بعضا نیاز به جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری هم لازمه صدور حکم می باشد مضافا جمع این دو دارای شرایطی می باشد که نیاز به توضیحات کافی و اضافه می باشد که از حوصله این بحث خارج و احتیاج به مشاوره دقیق و کامل با توجه به وضعیت و شخصیت وی تاثیری بسزایی دارد.

مهرالمثل یعنی مهریه ی یک زن هم شان با شخص مجنی علیه.

اگر بتوانید اثبات کنید با استفاده از محتویات پرونده و نظریه کارشناسی مضبوط در پرونده میتوانید دادخواست بدهید.
ارش البکاره یعنی خسارت تعیینی توسط کارشناس(پزشک قانونی) بابت ازاله ی بکارت بدون اذن شرعی.
مهرالمثل را هم کارشناس تعیین میکند و دادگاه حکم به پرداخت میدهد.