🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

شکایت جداگانه کلاهبرداری کنم یا منتظر بمونم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵

سلام. بنده بر حسب اعتماد به دوستم وارد کاری شدم و بعد چند ماه متوجه شدم همش داره دروغ میگه و در انتها هم گفت که منم فریب خوردم منم با اعتمادی که داشتم جز چند تا پیام چیزی ازش ندارم و در انتها از ۳ نفر به غیر دوستم شکایت کلاهبرداری کردم که منجر به بازداشت و وثیقه ان سه نفر شد طی مراحل دادرسی با باعتراف و اقرار یکی از سه نفر و اوردن شاهد که دوست منم در جریان کار و شرایطش داشته و از قصد منو کشونده داخل معامله که مشکلات خودشو حل کنه بازپرسم گفت هم سه نفر و هم دوستتم مقصره تو کلاهبرداری و منم گفتم ازش شاکیم اونم باید تاوان پس بده که فریبم داده که بازپرس گفت باشه اما نه وثیقه ایی از دوستم گرفت نه تو جلسه بش گفت مقصری منم پرسیدم گفت خودم میدونم چکار کنم....حالا به نظر شما من با استناد. به این پرونده جداگانه از دوستم شکایت کلاهبرداری کنم یا اینکه ممکنه تو همین پرونده مقصر شناخته بشه با توجه به اینکه هیچ وثیقه ایی هم گرفته نشد ازش بر خلاف اون ۳ نفر.در ضمن سه تا پیامم از دوستم دارم که گفته نگران نباش پول هست و تجارته و به سودت میرسی و و و در صورتیکه همش دروغ بوده..مرسی و شرمنده بابت طولانی شدن سوال

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه دوستتون شکایت کلاهبرداری را اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام ‌اگر پول به ایشان پرداخت کردید بهتره که شکایت مطرح کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط