به چه عنوان کیفری می‌توان از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۱ #10967760

با سلام
تعدادی ارز دیجیتال به شخصی برای سرمایه گذاری دادم و قرار شد در تاریخ مقرر این تعداد ارز دیجیتال به بنده با سود عودت دهد، الان متوجه شدم هیچگونه سرمایه گذاری انجام نداده و علاوه براینکه به بنده سودی پرداخت نکرده لذا الان منکر این موضوع نیز می‌شود،آیا با وجود اینکه ایشان بنده را فریب زده ایا بنده میتوانم به عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنم؟
آیا جنبه شکایت کیفری دیگری ندارد که علیه ایشان شکایت کیفری انجام دهم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از نظر کیفری جرمی واقع نشده است.
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
موضوع تحت عنوان کلاهبرداری و یا تحصیل مال از طریق نامشروع بسته به بررسی کامل می تواند تحت تعقیب قرار گیرد .

با سلام به نظر جرمی محقق نشده است

درود
جرمی واقع نشده است اگر مدارک دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

باسلام
شکایت کیفری احتمالا نتیجه نگیرید از طریق شکایت حقی پیگیری کنید دادخواست مطالبه دهید

با سلام شما باید شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع به دادگاه کیفری ارائه نمایید

درود بر شما
در صورتی که منکر دریافت اصل پول شده اند و در شروع با اعمال متقلبانه فریبتان دادند میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید .