امکان طرح دعوی حقوقی بدون داشتن مدرک صرفا با سوگند

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۱ #10956589

سلام، من علیه شخصی می‌خوام دادخواست بدهم اما هیچ مدرک و شواهدی ندارم. آیا می‌توانم فقط به استناد سوگند طرح دعوی کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این نحوه دعوی احتمال به نتیجه رسیدن بسیار پایین است

صرف سوگند نتیجه ای برای شما در پی نخواهد داشت.

با سلام
خیر نمی‌توانید سوگند قاطع دعوا در دعاوی نکاح و طلاق و رجوع وکالت و وصایت معتبر است.

سلام اثبات توسط مدعی امکان پذیر نیست

با سلام
سوگند و قسم در دادگاه به این معنا است که شخصی برای اثبات محق بودن خود و صحت اظهاراتش، تحت شرایطی و با تشریفات مخصوصی، خداوند را گواه قرار می‌دهد و از این طریق، ادعای خود را اثبات می‌کند یا در مقام دفاع از خود و اثبات واهی بودن ادعای مدعی، به آن متوسل می‌شود.
بله ، شما میتوانید با اتیان سوگند جهت اثبات ادعای خود اقدام قانونی نمایید

سلام اثبات ادعا امکان‌پذیر نیست

با سلام،صرف اتیان سوگند احتمال برد ضعیف است.