توقیف خودرو از اجرائیات ثبت و اختفاء خودرو توسط محکوم

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۳ #10942704

با سلام و احترام، دستور توقیف یک ماشین را گرفته‌ام از طریق اجراییات ثبت ولی بدهکار ماشین را مخفی کرده است. سند مالکیت دست من هست.چه دادخواستی باید بدم که به حقم برسم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام راهی برای دسترسی به خودرو وجود ندارد در صورتی که اموال دبگری سراغ ندارید پرونده ثبتی را مختومه کنید و از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مطرح کنید

سلام چنانچه دستور توقیف خودرو را از اجرای ثبت اسناد اخذ کردید توقیف سیستمی کنید، و اگر به خودرو دسترسی پیدا نکردید باید از اجرای ثبت انصراف اجرا بدهید و دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

متاسفانه اقدامی برای دسترسی به این مال به صورت فیزیکی از شما ساخته نیست و میتوانید مال دیگر از ایشان را توقیف نمایید.

با سلام
با توجه به عدم امکان دسترسی به خودرو، بایستی از فرایند اجرای ثبت انصراف داده و مستند به گواهی دریافتی دادخواست متناسب با موضوع دین مطرح نمایید. پس از قطعیت رای چنانچه اموالی از وی یافت نشد می توانید نسبت به جلب، وفق ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی اقدام کنید.

سلام ، در صورت اختفای خودرو و نبود اموال دیگر جهت توقیف با اخذ گواهی انصراف ،با دادخواست مطالبه وجه به دادگاه و صدور رای و قطعیت ، از طریق اجرای احکام ، اقدام به جلب ایشان نمایید.

با سلام با مراجعه به دادگاه و تقدیم دادخواست متناسب( اگر موضوع تعهد پول بوده است دادخواست مطالبه وجه) سایر اموال ایشان و با قطعی شدن رای نسبت به جلب اقدام کنید.

با درود ، اولا اگر دستور توقیف خودرو را از اجرای ثبت اسناد اخذ کرده اید ، فعلا توقیف سیستمی کنید، اگر جهت اجرا خودرو را حاضر نکردند،و اموال دیگر هم از بدهکار پیدا نشد ،باید از اجرای ثبت انصراف اجرا بدهید تا با اخذ گواهی انصراف از طریق دادگاه یا شورا حسب میزان طلب ، دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید تا جلب محکوم علیه را در اجرای احکام اخذ نمایید.