چگونه مشکلم را مستقیما با دادستان مطرح کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #10933865

سلام ،
خواهری دارم که پس از ۱۰ سال از زمان ازدواج دومش ( از همسر اولش یک دختر ۱۵ ساله دارد) و از همسر فعلی اش یک پسر ۷ ساله دارد ، همسر دومش که راننده تریلی است الان حدود یکسال و نیم است که منزل مراجعه نداشته است ،‌ موضوع زندگی اش پیچیده شده و با هر وکیلی صحبت می کند هر کدام یک راهکاری که در نهایت کفاف این زن را که بتواند فرزندانش را بزرگ کند و تحویل جامعه دهد ،نمی دهد لذا خواهرم تمایل دارد مستقیما با دادستان صحبت کند شاید دادستان بتواند با اختیاراتی که دارد همسرش را فرخواند و تکلیف زندگی اش را معلوم کند آیا امکان چنین موضوعی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علت عدم مراجعت را ذکر ننموده اید
اما می توانید علیه زوج اقدام به طرح دعوای مطالبه مهرریه، مطالبه نفقه و احتمالا تقاضای طلاق دهید و لازم به ذکر است که ایشان در هر صورت باید نفقه فرزند مشترک را نیز پرداخت نماید

دادخواست طلاق به دلیل ترک زندگی مشترک

اصولا دادستان بعنوان مدعی العموم نماینده‌ی دفاع از حقوق جامعه است. به تعبیر دیگر دادستان وظیفه‌ی حفاظت از نظم عمومی را برعهده دارد و از دیگر وظایف دادستان حفظ حقوق صغار، مجانین و غایب مفقودالاثر است و جهت حل مشکل خواهرتان شما میتوانید شکایت ترک انفاق مطرح نمایید تا از طریق دادسرا شوهر خوارتان را احضار نمایند و درصورت نیامدن حتی دستور جلب ایشان صادر میگردد و باتوجه به تجربه ای که در پرونده های مشابه داشته ام مطمئن باشید میشود ایشان را از طریق قانون احضار کرد اما هیچ وقت نمیتنوانید به زور واجبار ایشان را به ادامه زندگی مجبور نمایید لذا بهتراست همه جوانب را بررسی نمایید

سلام
خواهر شما می تواند دادخواست مطالبه نفقه خودش و فرزندش را به طرفیت همسر دوم تقدیم دادگاه کند در نهایت پس از محکومیت اموال و دارایی های وی از حمله کامیون و غیره را توقیف نماید.