افت قیمت چقدر تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۳۳۵ #10924876

سلام من با ۲۰۶مدل ۹۶ تصادف کردم میخوام بدونم افت قیمت چقدر میشه از من ۲۰ میلیون میخوان چه مبلغی کارشناسی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین افت خودرو توسط کارشناس صورت می گیرد

با درود تشخیص با کارشناس است

با سلام و احترام با توجه به مدل ساخت و نوع ماشین تیپ رنگ و میزان تمیزی و تصادف قبلی و میزان خسارت در تصادف قبل و فعلی و خسارت الان و شرایط دیگری که در قیمت تاثیر گذار هست بررسی و مبلغ تعیین میشود اگر به مبلغ معترض هستید پیتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید

با سلام
موضوع سوال در حیطه تخصصی کارشناس رسمی بوده و ایشان افت قیمت را تعیین می نماید .

با نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین میگردد ...

سلام.... از کارشناسان رسمی رشته وسایل نقلیه موتوری زمینی در این خصوص مشاوره بگیرید.

باسلام بستگی به خسارت وارده خواهد داشت و کارشناس تشخیص خواهد داد.