فاکتورهاشو ماهانه به شرکت تحویل دادم ولی به من رسیدی ندادند چطور ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #10865496

سلام و عرض ادب
مسئول ایمنی شرکتی در حوزه گازرسانی به روستاها هستم. قردادادم با حداقل حقوق و به صورت تمام وقت ۳۰ روز و بدون توضحیات درباره اضافه کاری ماموریت و ... در پروژه امضا کردم
۱.اضافه کار دریافت نکردم میانگین روزی ۱۰ ساعت فعالیت داشتم. و طول سال مرخصی نرفتم چطور ثابت کنم؟ البته روزهای که پر میت از ناظر گرفتم موجود هست
۲ وسیله تردد در اختیارم نبود از آژانس و وسیله شخصی استفاده کردم آیا هزینه های تردد به عهده کارفرماست؟
۳. چون محلی برای اسکان وجود نداشت و می بایست همزمان چند روستا برم و فاصله با روستای اول ۲۸ کیلومتر و از اون روستا به روستای دیگه ۴۰ کیلومتر بود ماموریت تعلق میگیره ( روستا اول به شهر محل شرکت ۲۸ و روستای دوم ۱۲ کیلومتر بوده )
۴.بحسابم برای کارهای اجرای تنخواه واریز شده و منم فاکتورهاشو ماهانه به شرکت تحویل دادم ولی به من رسیدی ندادند چطور ثابت کنم؟
ببخشید سوالات زیاد شد ممنون میشم راهنمای کنید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی عرض شود که چون متن قرارداد شما رویت نشده لذا امکان پاسخ دقیق براین مساله نیست که ساعات کاری و ایاب و ذهاب و غیره بر عهده چه کسی گذاشته شده و توافق گردیده است
دوما شما میتوانید با استناد به پرینت حقوقی که اخذ میکردید و شاهدانی که برای فعالیت شما میتوانند شهادت دهند و هرگونه مدارکی دیگر که موجود باشد برای اثبات ادعای شما لازم است
سوما از طریق اداره کار اقدام به شکایت علیه کارفرما نمایید و درخواست کلیه حق و حقوق و سنوات و هر موردی که مد نظر شما را تقاضا نمایید