شاکی پیامهای ناشناس توهین آمیز دیگری نیز که اصلا از من نیستند را نیز داخل پرونده من گذاشته است؛ میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۵ #10864412

سلام و درود
به شخصی در فضای مجازی توهین کردم . ایشان شکایت کرده اند و من در آگاهی و دادسرا فقط و فقط به پیامهای توهین آمیز خودم اقرار نموده ام . شاکی پیامهای ناشناس توهین آمیز دیگری نیز که اصلا از من نیستند را نیز داخل پرونده من گذاشته است . آیا من میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
مطابق آنچه در سوال آمده است، اگر طرح شکایت افترا نمایید احتمال موفقیت بسیار ضعیف است

با سلام.ایشون قطعا در این کار سو نیت داشته.و با اثبات میتونید علیه ایشون با عنوان افترا اقدام کنید.

با سلام

هر جرمی برای ارتکاب نیازمند وجود عناصر قانونی، مادی و معنوی است. در فرضی که توهین واقعا انجام شده و شاکی در طرح شکایت سوء نیت نداشته است (عنصر معنوی مخدوش است) و اشتباها تصور کرده باشد که این توهین نیز توسط شما انجام شده است، احتمال نتیجه گرفتن کم است.

با سلام .
در صورت اثبات ، بله میتوانید شکایت کنید

لازمه سونیت طرف را اثبات کنید

درود بر شما
در صورت اثبات پیامهای جعلی از جانب ایشان میتوانید طرح دعوی کنید

با سلام
چنانچه سوء نیت شاکی اثبات گردد ، شکایت شما وارد خواهد بود .