دیه طحال را اگر کم زدند؛ میتوانیم اعتراض کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۶ #10856761

سلام و خسته نباشید خدمت شما من جوشکار اسکلت هستم و جرثقیل اهنش از چنگه رها شد و افتاد روی من و طحالم پاره شد و خونریزی داخلی کردم و۱۳ تا بخیه خوردم و بر اثر ضربه حس رون پام از دست رفته و ۴ دندم شکسته ولی برای طحالم فقط ۱۰ درصد دادن و درصدی که برای بی حسی پام زدن ۸.۵ عرش رو الان که میرم میگن نیست ایا امکانش هست اعتراض کنم و ایا با گرفتن وکیل میتونم درصد دیه طحال رو بالاتر ببرم؟
خدا خیرتان بدهد که جوابگوی مردم هستید

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی متصور است و تقاضای ارجاع به کمسیون پزشکی هیات سه نفره اقدام نمایید.

درود
پزشکی قانونی کارشناس رسمی دادگستری است و شما میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید
موفق باشید

معولا مقادیر دیه روپزشکی قانونی تعیین میکند که می توانید به نظریه آن به دلایل موجه اعتراض کنید .