آیا اون طلاق باطل هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #10780224

آیا اگر من رضایت قلبی برا طلاق نداشته باشم واینکه یه شب قبل طلاق رابطه برقرار بشه و اینکه طلاق جایی ثبت نشده باشه داخل یه برگه a۴ باشه و اینکه شاهدی جز برادر خانمم که ما رو مجبور به طلاق کرد نباشه اون طلاق باطل نیست اخه عقدمونم ثبت نکردیم بخاطر اینکه خانمم گفت حقوق شوهر خدا بیامورزش قطع میشه واینکه ایشون بعد گذشت ۶۵ روز رفته دوباره عقد کرده و ثبت نکرده عده نگه نداشتع و اون طلاق باطل هستش لطفا راهنمایب کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است برای این اقدام به مشاوره تلفنی نمایید تا تمامیت موضوع بصورت جامع توضیح داده شود
اگر برای طلاق شما صیغه طلاق جاری نشده باشد و عده نگه داشته نشود ازدواج دم باطل است

سلام
سوالتان دارای ابهاماتی است پیشنهاد میکنم جهت مشاوره تلفنی با بنده اقدام نمایید