چطور بیعانه را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۳ #10752248

با سلام بنده مبلغی پول به یه اقایی از طریق گوشی به عنوان ودیه خرید بار واریز کردم الان سی روزه ایشون منو دس میندازه تبغ اطلاعاتی که گیر اووردم ایشون کارش همینه متاسفانه تقریبا اطلاعات کاملشو دارم از جمله شماره تماس ۹۱۲ شماره حسابایی که پول واریز میکردم شماره پلاک خودرو ادرس محل کار و کد ملی ایا میتونم شکایت کنم ممنون میشم کمکم کنین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم کنید

بله در صورت داشتن اطلاعات از قبیل آدرس شماره تلفن ومشخصات ورسید پرداخت می توانید اقدام به شکایت حقوقی نمائید

مطابق بخشنامه های اخیر قوه قضاییه صرفا مطالبه مبلغ واریزی از طریق تنظیم دادخواست مطالبه وجه به محاکم حقوقی..
پیگیری کیفری بعضا به نتیجه مطلوب نخواهد رسید....