ماده 169 قانون امور مالیات در مورد خرید از شرکت

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۸ #10742

سلام.بنده از شرکتی برای فروشگاه لوازم خانگی خود حدودا"هفت میلیارد خرید نمودم.شرکت مذبور مقدار فروش محصولاتش به من را وارد سامانه صورت معاملاو فصلی نموده؛که توسط سامانه سازمان امورمالیاتی این اطلاعات آشکار و بر اساس این خرید برای بنده مبلغ30 میلیون مالیات تشخیص دادن.با توجه به اینکه سال قبل مالیات قطعی پرونده 500 هزار تومان بوده است.با پیگیری های بنده جهت چگونگی تشخیص مالیات ممیز مالیاتی اذعان نموده که من علاوه بر مبلغ هفتصد میلیونی خرید شما هفتصد میلیون خرید ازاد برای درامد در مجموع یک میلیارد چهارصد درامد تعیین نمودن.که برای غیر قابل باور است که دو برابر خرید من با توجه گزارش خود دارایی ممیز بر اساس تصورات شخصی دو برابر درامد در نظر گرفته،بدون هیچ سند و مدرکی.خواهشمند مرا در این زمینه چهت حذف خرید ازاد در نظرگرفته برای مالیات تشخیصی راهنمایی بفرمایید.تشکر

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سازمان امور مالیاتی کشور می تواند در صورتی که به منظور تسهیل در تشخیصدرآمد مودیان مالیاتی کاربرد وسایل و
روشها و صورت حسابها و فرم هائی را جهت نگاهداری حساببرای هر گروه از آنان ضروری تشخیصدهد مراتب را تا آخر دی
ماه هرسال دریکی از روزنامه های کثیر الانتشار آگهی کند و مودیان از اول فروردین سال بعد مکلفبه رعایتآنها می باشند ,
عدم رعایت موارد مذکور در مورد مودیانی که مکلفبه نگاهداری دفاتر قانونی هستند موجب بی اعتباری دفاتر مربوط خواهد بود
و در مورد سایر مودیان موجب تعلق جریمه ای معادل بیستدرصد مالیاتمنبع مربوط می باشد .به سازمان امور مالیاتی کشور
اجازه داده می شود برای اشخاصحقیقی و حقوقی کارتاقتصادی شامل شماره اقتصادی صادر کند اشخاصحقیقی و حقوقی
که حسب اعلام سازمان امور مالیاتی کشورموظفبه اخذ کارت می شوند مکلفاند براساسدستورالعمل که توسط سازمان تهیه واعلام می شود برای انجام دادن معاملات خود صورتحساب صادر و شماره اقتصادی مربوط را در صورتحسابها و فرمهای درج
نموده و فهرست معاملات خود را به سازمان امور مالیاتی تسلیم نماید .