آیا این دو مورد تاثیری بر نظریه کارشناس یا رای دادگاه دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۵ #10734252

با سلام
طی تصادفی با تغییر لاین ناگهانی خودرویی از لاین ۱ به لاین ۲ راکب موتور سیکلت یعنی بنده به پشت خودرو برخورد کردم و سبب واژگونی و خونریزی داخلی مغز و در پی آن کاهش هوشیاری ام گردید و همین امر باعث شد که به راننده خودرو به صورت شفاهی اعلام رضایت کنم و بگوییم که حالم خوب است یک ساعت بعد توسط خانوده به بیمارستان ارجاع تحت عمل جراحی مغز قرار گرفتم در پی شکایت کروکی تنظیم نشده بود و تنها مدرک مان شاهدین صحنه تصادف و فیلم ضبط شده دوربین مدار بسته از صحنه تصادف بود که در آن پلاک خودرو شناسایی نشد و در پی دستور قاضی به تحقیقات محسوس و نامحسوس توسط نیروی انتظامی همگی اهل محل و کسبه اظهار داشتند که تغییر لاین مسیر ناگهانی خودرو سبب واژگونی موتور سیکلت گردید پس از ارجاع فیلم به کارشناسی علت تامه را عدم توجه کافی به جلو از سوی بنده دانست و کارشناسی سه نفره طی تحقیق از شاهدین به بنده گفته اعلام رضایت بنده به راننده قضیه ادامه پرونده را منتفی میکند آیا این امر درست میباشد؟
آیا تحقیقات محسوس و نامحسوس نیروی انتظامی از شاهدین و کسبه حوالی صحنه تصادف که گواه بر تغییر لاین ناگهانی بوده تاثیری بر نظر کارشناس یا قاضی ندارد؟
اعلام رضایت به راننده خودرو در حالی که هوشیاری درستی نداشتنم و در پرونده بستری این امر نوشته شده چطور؟
هنوز از نظریه کارشناس سه نفره خبر ندارم ولی در صورت مقصر دانستن بنده میتوانم به دو امر بالا یعنی شاهدین صحنه و خاطی دانستن راننده خودرو و اعلام رضایت بدلیل کاهش سطح هوشیاری استناد کنم و از خود دفاع کنم؟
آیا این دو مورد تاثیری بر نظریه کارشناس یا رای دادگاه دارد یا خیر؟
بسیار مستاصلم
لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس از راهنمایی ارزشمندتان سربلند باشید انشاا...متشکرم.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به موارد پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی (فصل دیات) از جمله عدم علم به عوارض بوجود آمده از ضربه وارده، امکان طرح شکایت مجدد با وجود ادله اثباتی متناسب وجود دارد.
حتی به رغم اعلام رضایت به دلیل عدم آگاهی نسبت به آثار آسیب وارد شده امکان طرح مجدد علیه شخص مقصر حادثه امکان پذیر است.

سلام
نظریه کارشناسی تاثیر مهمی در تصمیم دادگاه دارد اگر ادله مثل اظهارات شهود و فیلم دوربین سخنان شما را تایید می کنند گزارش کارشناسی نمی تواند مغایر اوضاع و احوال پرونده باشد رضایت شفاهی شما هم در آن وضعیت تصادف فاقد اعتبار است و اساسا به کارشناسان مربوط نیست آنها باید نظر تخصصی خود را ارائه کنند رضایت یا عدم رضایت با شاکی و دادگاه است.