جعل کارت پایان خدمت برای پاسپورت چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #10732366

سلام،
من سال ۸۹ از طریق یه نفر که در یک شرکت ماسه شویی کار میکردم میخواستم بر م عراق مشکل کارت سربازی داشتم بنابرین گفتن میشه کارت درست بکنم کارت سربازی بگیرم بنابرین پول ازم گرفتن پاسپورت برام صادر شد وقتی استعلام گرفتم فهمیدم کارت عجله کارت و معدوم کردم و هیچ موقع از پاسپورت استفاده نکردم و بعدا قانونی کارت سربازی گرفتم،الان بیکارم چند مدتیه میخوام پاسپورت بگیرم برم عراق برای کار تورو خدا یه هموطن راهنمایی کنه چه عواقبی در انتظارم ممنونم

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مجازات آن جعل ، حبس و جزای نقدی هستش ، دوباره با کارت معافی قانونی خود اقدام کنید ، چون از پاسپورت استفاده نکردید استفده از سندمجعول نمیشود

جعل کارت پایان خدمت مستوجب مجازات حبس و جزای نقدی را به دنبال دارد